اطلاعیه ها
پیام تسلیت رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در پی شهادت سردار غیور و سربلند اسلام سردار حاج قاسم سلیمانی:

دکتر علیرضا محدثی زرندی در پیامی شهادت سردار پر افتخار جهان اسلام را تبریک و تسلیت گفت

هیچ قطره ای در نزد خداوند دوست داشتنی تر از قطره خونی که در راه خدا ریخته می شود نیست.
(رسول خدا صلی الله علیه و آله)

بدون تردید بهترین پاداش برای مجاهدان و رزمندگان اسلام همانا شهادت و پیوستن به یاران سفر كرده است.

شهادت پاداشی بود كه سپهبد حاج قاسم سلیمانی پس از سال‌‌ ها مبارزه و ایثار به آن دست یافت.
 حاج قاسم سلیمانی فرمانده و مجاهدی خستگی ناپذیر، سربازی ولایتمدار و با اخلاص بود که عاقبت و پس از سالها حراست از حرم و حریم اسلام و اهل بیت جسم و جان بی قرارش در دامان سید و سالار شهیدان آرام گرفت و به خیل دوستان و اصدقاء شهیدش پیوست.
این شهادت ها عزم جبهه مقاومت را برای ادامه راه آنان و انتقام سخت و قاطع از عاملین و حامیان آن ها صد چندان می كند.
اینجانب شهادت  سردار رشید اسلام و مجاهد فی سبیل الله، به محضر مقام معظم رهبری، عموم مردم به ویژه دانشگاهیان تسلیت عرض می نمایم.

علیرضا محدثی زرندی
ریبس دانشگاه پیام نور استان کرمان